3D Geprinte Woningen in Nederland — CyBe Construction Skip to main content

3D Geprinte Woningen in Nederland

3D Geprinte Woningen in Nederland

Met 10 jaar ervaring in 3D betonprinten is CyBe Construction de perfecte partner voor 3D geprinte woningen in Nederland. Ook hebben we 3D betonprinters te koop. Lees meer op deze pagina!

Neem contact met ons op!

3D Geprinte Woningen in Nederland

3D betonprinten in Nederland is een groeiende sector. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor 3D printen in de bouw als methode voor snellere, duurzamere en goedkopere constructie. CyBe Construction, als een van de meest prominente Nederlandse 3D betonprintbedrijven, bevindt zich midden in deze groei van 3D geprinte woningen in Nederland. Sinds de oprichting van CyBe in 2013 hebben wij niet alleen de groei van betonprinten in Nederland gestimuleerd, maar ook op de internationale markt. Hoewel de eerste 3D geprinte woning in Eindhoven uit 2021 niet ons werk is, kunnen wij wel het eerste 3D geprinte gebouw van Nederland op onze naam schrijven. Ons project ‘De Vergaderfabriek’ uit 2019, een gebouw bedoeld als vergaderruimte in Teuge, werd zelfs bekroond als het eerste commerciële 3D geprinte gebouw van Europa. Met deze mijlpaal en tien jaar ervaring in 3D betonprinten is CyBe Construction de perfecte partner voor 3D geprinte woningen in Nederland.

De Vergaderfabriek in Teuge

3D Geprinte Woning Nederland

Een 3D geprinte picknicktafel

3d printen nederland

Onze 3D Betonprint Oplossingen

CyBe Construction biedt verschillende oplossingen aan als het gaat om 3D betonprinten in Nederland. Zo hebben we mogelijkheden voor betaalbaar wonen, maar we kunnen ook duurzamer bouwen door middel van onze 3D printtechnologie, mede dankzij ons duurzame materiaal. Verder bieden we vrijheid in het ontwerp van je woning. Met ons team van architecten zijn wij in staat om een 3D huis voor je te ontwerpen, of om nauw samen te werken om jouw ideale droomhuis werkelijkheid te maken. Buiten huizen bieden we ook kleine 3D geprinte objecten aan, zoals bankjes, bloempotten, picknicktafels en 3D geprinte kunst. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij printen het. CyBe Construction heeft een 3D geprinte oplossing voor elk probleem waar je tegenaan loopt.

Wat Kost een 3D Geprint Huis?

Een belangrijke vraag om jezelf te stellen is: Hoe duur is een 3D geprint huis? Er zijn verschillende redenen waarom 3D geprinte woningen in Nederland goedkoper zijn dan woningen die gebruikmaken van normale bouwmethoden. In onze automatische mailing over kostenbesparing bespreken we verschillende factoren die ervoor zorgen dat 3D betonprinten in Nederland tot lagere kosten kan leiden. Voorbeelden hiervan zijn besparingen op arbeidsuren, het overbodig worden van sommige stappen in het productieproces, en besparingen met betrekking tot materiaal. Door met CyBe Construction samen te werken, kies je voor een betaalbare 3D geprinte woning.

Download de Kostenindicatie voor de Robust Villa

Robust Villa

3D geprinte woning nederland

Opening van Productiehal Oss

Opening CyBe Construction

3D Betonprinten Vanuit Nederland

Hoewel CyBe Construction over de hele wereld partners heeft, is ons hoofdkantoor gevestigd in Oss, Noord-Brabant. Hierdoor heeft de Nederlandse markt een voorsprong als het gaat om 3D geprinte woningen van CyBe. 3D huis printen in Nederland is voor ons van dichtbij realiseerbaar, wat hoge transportkosten voorkomt. Ook is een contactpunt voor 3D geprinte woningen in Nederland nooit ver weg, en kunnen wij u in het Nederlands te woord staan. Op deze manier is CyBe Construction de perfecte partner voor 3D betonprinten in Nederland.

Onze Unieke 3D Betonprinters

We hebben ook 3D betonprinters te koop in Nederland. CyBe biedt momenteel een gevarieerd assortiment van vier printers aan, elk uitgerust op zijn eigen manier om specifieke taken aan te pakken. Deze printers kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën, elk met verschillende functies en voordelen. In onze G-lijn vindt u de geavanceerde CyBe GR, met indrukwekkende afmetingen van 7 meter bij 10 meter. Deze portaalprinter is ideaal voor zelfs de grootste projecten. Onze R-lijn omvat kleinere, vaak mobiele 3D printers, die ongeëvenaarde flexibiliteit bieden in het printproces. Hoewel al onze printers volledig in staat zijn om 3D geprinte huizen in Nederland te bouwen, zijn bepaalde printers beter geschikt voor specifieke projecten. Als u moeite heeft met het beoordelen welke printer het beste bij uw project past, staat ons team klaar om u hierbij te begeleiden. Wij kunnen samen met u naar uw projectbehoeften kijken om een op maat gemaakte businesscase aan te bieden. Dit uitgebreide consult resulteert in de selectie van de meest geschikte printer voor uw specifieke businesscase, zodat u altijd de juiste machine aanschaft.

De CyBe Robot Crawler

3D geprinte woning nederland

Contact

We bieden verschillende manieren aan om contact op te nemen of meer informatie te verkrijgen over 3D betonprinten in Nederland. Zo kunt u onze website verkennen, waar u uitgebreide informatie over 3D betonprinten kunt vinden. Als u vragen heeft over het ontwerpen van uw eigen 3D geprinte huis of over het kopen van een 3D betonprinter, raden wij u aan om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en de informatie te verstrekken waar u naar op zoek bent. Wacht dus niet langer en neem nu contact met ons op!

Neem contact met ons op!